Nieuwe Assortiment Australian Gold is binnen

Afgelopen week is in onze zonnestudio het nieuwe assortiment van Australian Gold binnen gekomen, allemaal producten speciaal ontwikkeld voor uw sessie onder de zonnebank.

Vandaag zetten we in het zonnetje:

De wereldberoemde HOT! lotion met SUPERBRONZERS!

Op basis van ruim 200 biologisch actieve aminozuren, vitaminen, anti-oxidanten, mineralen en enzymen. Herstelt, voedt en verzorgt de huid waardoor je veel beter en dieper bruint. Het Advanced Dark Bronzer Complex, met zwarte walnoot en melanine zorgt voor een directe egale donkere kleur, de DermaDark en DHA voor maximale aanmaak van lichaamseigen melanine. De “Fade Defy Technologie” voor een kleur die een stuk langer blijft. Tea tree olie, olijfolie, kukui olie, shea butter, vitamine A en Kakadu Plum (de rijkste bron van vitamine C) zijn een fantastische verzorging voor elke huid en werken samen tegen huidveroudering. “Cocoa Dreams” geur met o.a. citrus, banaan, kokosnoot en sweet vanilla.

Kort samengevat: Bruin sneller, wordt bruiner en houdt de kleur langer vast! Deze creme, maar ook vele andere zijn verkrijgbaar in de zonnestudio. Of u nu uit Duiven, Arnhem of Westervoort komt wij zijn goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur!

Tot Zons!