Lichttherapie

Collageen

Collageen lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van beauty. Het is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van uw huid tegen te gaan. Een behandeling die de opbouw van collageen en elastine bevordert voor een gezonde en strakke huid. Na enkele weken ziet u al dat uw huid reageert en zich begint te vitaliseren!

Zonnen zonder afspraakKom langs!

Collageenbank – Een ware revolutie

CollageenLichttherapie maakt geen gebruik van lasers of UV straling. Het is een pure vorm van licht die de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. Met slechts drie sessies van 15 tot 20 minuten per week ziet uw huid er snel jonger en stralender uit. En dat zonder dure (pijnlijke) operaties of botox behandelingen.

collageenheader

Collageen lichttherapie

De rode lichtgolven van het Alisun Collagen toestel concentreren zich met name in het spectrum tussen de 600 en 650 manometer en bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren. Het stimuleren van dit proces maar de huid zichtbaar strakker en stralender. Bovendien wordt door dit proces de zuurstofopname vergroot, het ontgiften geactiveerd en neemt het vermogen van de huid om vocht op te nemen en vast te houden toe, waardoor ook de regeneratie van de huid sneller zal verlopen.

De effecten

Het heeft tijd nodig om de structuur van de huid te verbeteren. Een volledige kuur op de Alisun Collagen duurt 12 tot 14 weken om het gewenste effect te bereiken. De behandeling duurt bij aanvang 20 minuten per keer en dient in de aanvangsfase 3 maal per week plaats te vinden. De intensiteit van de behandeling kan na 2 tot 5 weken verlaagd worden naar 15 minuten per keer. Afhankelijk van de gesteldheid van de huid zijn na gemiddeld 10-15 behandelingen veelal de eerste verbeteringen zichtbaar.

Wetenschappelijk aangetoonde resultaten

Dr. Fiorenzo Angerhn, voorzitter van het Zwitsers genootschap voor medisch verantwoorde anti-verouderings therapieën, heeft gedurende 4 maanden in de Zwitserse piano kliniek de resultaten onderzocht van het Alisun Collagen programma. Hierbij werden 51 testpersonen in de gemiddelde leeftijd van 52 jaar dagelijks gevolgd. Na 30 behandelingen van 15 tot 20 minuten werden de volgende resultaten vastgesteld:

  • 97% verbeterde huidelasticiteit over het gehele lichaam
  • 89% duidelijk zichtbaar lifteffect in het gezicht, bij de hals en decolleté
  • 68% algemeen verbeterde conditie van de huid

Stralend en jonger

Door de stimulatie van de huid middels lichttherapie ziet de huid er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, poriën krimpen, de huid wordt zachter en sterker. Bovendien hersteld de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.